Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Putin, Lukașenko și Nazarbaev vor SEMNA ACORDUL cu privire la UEEA

27 mai. 2014,, 01:56   Externe
7711 11
Foto: ntv.ru
Preşedinţii din Rusia, Belarus şi Kazahstan intenționează să semneze la Astana acordul cu privire la Uniunea Economică Eurasiatică.

Semnarea documentului este preconizată pentru 29 mai, iar va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2015, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

La reuniunea ordinară a Consiliului Economic Eurasiatic părțile vor discuta despre activitatea viitoare a Uniunii vamale și Spațiului economic comun.

De asemenea, vor fi abordate aspecte ale aderării Armeniei la acordul privind Uniunea Economică Eurasiatică și pregătirea "foii de parcurs" pentru adaptarea legislației Kîrgîzstanului la cadrul juridic al Uniunii vamale și Spațiului economic comun.

În acest sens, serviciul de presă al Kremlinului a declarat: " Trei state își asumă obligația de a garanta libera circulație a mărfurilor, serviciilor, capitalului și forței de muncă, a pune în aplicare politici coordonate în sectoarele-cheie. Astfel, se formează cea mai mare piață comună în spațiul CSI, de 170 milioane de oameni, care va deveni un nou și puternic centru de dezvoltare economică".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?