X 
Cutremure stiri: 506

La ce etapă sînt lucrările pe strada pietonală

26 mai. 2014,, 11:45   Societate
5287 0
Foto: bloguvern.md
Lucrările de amenajare a străzii pietonale din capitală decurg fără probleme, iar cele care apar se rezolvă la fața locului. Asigurarea a fost dată de arhitectul-șef al capitalei, Ion Carpov, în cadrul ședinței operative de astăzi a serviciilor Primăriei.

„Joi au început lucrările de pavare a părții de jos, de la strada Cosmonauților. Săptămîna aceasta urmează să finalizăm porțiunea de sus și să trecem la lucrările pe carosabil. Probleme ce țin de muncitori sau materiale nu avem. Toate problemele care apar se rezolvă la fața locului. În cazul iluminatului stradal, volumul lucrărilor este de durată scurtă, materialele le avem deja, antreprenorul le-a predat. Direcția iluminare tehnică e la curent, vom efectua toate lucrările odată”, a anunțat Carpov.
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a precizat că pilonii pentru iluminatul stradal pe strada pietonală sînt asemănători celor din parcul „Valea Morilor”.

Precizăm că lucrările de construcție și amenajare a pietonalei „Alexandru Diordiță” din capitală au început anul trecut. Anterior, municipalitatea a anunțat că strada ar putea fi dată în exploatare în această vară, în cazul în care lucrările vor decurge conform planului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав