X 
Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Timofti întîmpină greutăţi la însuşirea regulilor de protocol privind drapelul țării (VIDEO)

23 mai. 2014,, 11:10   Politică
5255 6
Foto: noi.md
Despre acest lucru i-a amintit președintele Cehiei, Miloš Zeman, și reprezentantul Departamentului de Stat al Protocolului, informează NOI.md cu referire la portalul point.md.

În timpul ceremoniei oficiale, preşedintele Republicii Moldova din nou a uitat să salute drapelul țării, la fel cum s-a întîmplat acum două luni în timpul inaugurării în funcţie a ministrului Apărării.

Îndreptîndu-se spre steagul țării, Timofti nu s-a apropiat de el, fapt ce l-a surprins pe președintele Cehiei, care, cu un gest al mîinii, "i-a sugerat" omologului său moldovean să se miște mai aproape. A salvat situaţia o femeie de la Departamentul de Stat al Protocolului, care practic l-a împins pe președintele Timofti spre drapel.

Președintele Cehiei a sosit ieri la Chișinău într-o vizita oficială de două zile. Miloš Zeman şi Nicolae Timofti vor semna două acorduri de cooperare și vor susține o conferință de presă comună. Apoi urmează ca Miloš Zeman să ia parte la ceremonia de deschidere a forumului antreprenorilor cehi şi moldoveni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?