Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Serghei Cernev a spus de ce a găurit roţile automobilului de serviciu al başcanului Găgăuziei

22 mai. 2014,, 11:20   Societate
5558 5
Foto: vulcanesti.ru
"Roţile automobilului de serviciu al başcanului Găgăuziei, Mihail Formuzal, au fost găurite de mine, deoarece am pariat cu el că va pleca pe jos din Etulia, dacă va aduna la întrevederea cu populaţia locală mai puţin de 500 de oameni". Relatarea a fost făcută miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia "Infotag", de către fostul preşedinte al raionului Vulcăneşti, şeful nodului feroviar din portul Giurgiuleşti, Serghei Cernev.

Anume pe Cernev l-a filmat registratorul video instalat în automobilul şefului autonomiei.

Aceste momente Formuzal le-a prezentat jurnaliştilor, acuzîndu-l pe Cernev de atac la securitatea sa şi deteriorarea proprietăţii de stat, dar cel din urmă este de altă părere.

"Pe 18 mai, la Etulia, la adunare au venit 15 oameni. Mi-am adus aminte de pariul cu Formuzal, făcut în februarie 2014, cînd a declarat că cu "uşurinţă" va aduna de la 500 la 1000 de locuitori ai Etuliei. Iar dacă nu, cică va pleca pe jos din sat. Iată că l-am ajutat să-şi îndeplinească promisiunea", a comunicat jurnaliştilor Cernev.

El afirmă că a fost chemat la poliţie şi acţiunile sale au fost calificate drept infracţiune administrativă.

"Nici chiar huliganism. Dar Formuzal solicita să fiu arestat, aproape acuzîndu-mă de terorism. La urma urmei, acţiunile mele trebuie evaluate nu de başcan şi nici de mine, dar de instanţa de judecată", a menţionat Cernev.

Pe 18 mai, în cadrul întrevederii locuitorilor satului Etulia cu şeful executivului Găgăuziei, Mihail Formuzal, Serghei Cernev a găurit toate roţile automobilului de serviciu al başcanului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?