Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ceban cere demisia unui șef de direcție, după scandalul din PMAN

16 dec. 2019,, 10:33   Politică
4486 0

Ion Ceban cere demisia șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, transmite Noi.md.

Cererea vine, după ce o reptilă uriașă a fost instalată zilele trecute lângă pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Reacția lui Ceban a venit după ce mai mulți internauți au comentat că o astfel de reptilă nu ar trebui să fie instalată în centrul capitalei în pragul sărbătorilor de iarnă.

Marcel Zambițchi a treia săptămînă vorbim despre faptul ca în piață nu trebuie să fie favelă peste favelă. Fără пристройкэ și mansarda, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Am văzut că domnul Zambițchi nu poate să rezolve întrebarea. Dl Zambițchi, eu știu că ați muncit, v-ați dedicat muncii, dar eu vă rog benevol să vă depuneți demisia. Steluţa Mitriuc, cum am vorbit, faceți regulă estetică și funcțională acolo. Aveți termen pîna pe 21.12 cînd se lansează târgul de Crăciun, a declarat Ceban la ședința Primăriei.

Amintim că, Marcel Zambițchi s-a mai ales cu o avertizare din partea lui Ion Ceban, cînd un carusel erotic a creat nemulțumiri în rândul mai multor părinți din cauza imaginilor indecente de pe el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?