X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ion Ceban intenționează să retragă autorizația de construcție a unui bloc cu 23 de etaje la Cecani

13 dec. 2019,, 16:51   Capitala
4132 1

Primarul general al municipiului Chișinău Ion Ceban a dispus pregătirea tuturor documentelor necesare pentru ca pînă la finele zilei de astăzi să fie semnată dispoziția privind anularea tuturor actelor permisive pentru o construcție inițiată lîngă blocul situat pe adresa str. Mircea cel Bătrîn 13/2.

De asemenea edilul capitalei a apelat la Procuratura Generală, CNA și MAI, solicitîndu-le să elucideze situația privind această construcție. Pe lîngă aceasta Ceban a obligat Direcția generală transport public și căi de comunicație să repare drumurile de acces spre blocul nominalizat, distruse de utilaje de construcții.

Acțiunile dure ale Primarului general au survenit în urma vizitei la ședința de astăzi a Consiliului Municipal a locuitorilor blocului situat pe bul. Mircea cel Bătrîn, 13/2. Oamenii s-au plîns că în imediate apropiere de ei este construit un bloc multietajat. Ei au declarat că firma de construcții a majorat ilegal numărul de etaje al blocului și intenționează să ridice un bloc cu 23 de etaje. Pe lîngă aceasta, utilajele de construcții au distrus drumul public de lîngă blocul lor.

De menționat că sîmbăta viitoare conducerea municipiului va organiza o întîlnire cu firma de construcții pe marginea legalității activității acesteia în capitală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?