Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Boldurescu, presat, înainte de raportul care-l va prezenta. Detalii

13 dec. 2019,, 17:15   Politică
2807 0

Șeful Direcției transport din cadrul Primăriei Chișinău spune că este presat la scurt timp înainte ca să apară raportul privind calitatea lucrărilor pe Bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfînt.

Adrian Boldurescu ar fi fost presat verbal, cît și prin mesaje, transmite Noi.md.

”De fapt nu e vorba numai de Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, este și strada Creangă, dar și alte proiecte asupra cărora se face o analiză amplă și sînt foarte multe probleme la ele. Probabil că, cu cît mai mult se apropie timp de prezentare a expertizei, cu atît mai multe probleme...”, a declarat Șeful Direcției transport, Adrian Boldurescu.

În acest context, Boldurescu a precizat că presiunile nu vin cel mai mult din partea firmei de construcții care a reparat Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt.

”În ansamblu, presiunile vin din partea persoanelor, a factorilor de decizie care au fost implicați, care nu-i aranjează ți nu vor să iasă la suprafață, compania care a supravegheat lucrările... sînt un lanț întreg.... ”, a precizat șeful Direcției Transport.


Acest raport urmează să fie prezentat public. Potrivit autorităților, acest lucru urmează să se întîmple în aproximativ 1-2 săptămîni. Atunci vor fi prezentate chiar și analizele laboratorului.

”Laboratorul este o firmă foarte serioasă din Belarus, este o firmă independentă din altă țară, nu cred că pune cineva la îndoială că un laborator din Belarus ar putea face careva rezultate trucate sau altceva...Noi cerem informații de pe intern, avem mai multe persoane care-s implicate și cred că nu le place ca să iasă la iveală toată problema... De aici și se încep anumite întrebări... Eu pot oricînd să răspund oricui... Sînt gata să răspund public la orice întrebare... Vrem remedieri în cadrul Direcției transport, pentru că au gestionat proiecte defectuoase, asta multora nu le place”, a mai adăugat Boldurescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?