Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Formuzal se teme pentru viața familiei sale

21 mai. 2014,, 14:26   Societate
4286 1
Foto: noi.md
„Dacă premierul Iurie Leancă este o persoană de sine stătătoare, el trebuie să demită conducerea Ministerului Afacerilor Interne”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă bașcanul UTA Găgăuzia, Mihail Formuzal.

Amintim că recent au fost sparte roțile automobilului de serviciu al adjunctului bașcanului. Incidentul s-a produs în satul Etulia, raionul Vulcănești, unde Mihail Formuzal urma să aibă o întrevedere cu localnicii.

Camera video instalată la bordul automobilului lui Formuzal a fixat cum fostul președinte al raionului Vulcănești Serghei Cernev taie anvelopele.

Potrivit lui Formuzal, procurorul raionului Vulcănești a eliberat mandat de arest pe numele făptașului, însă comisarul de poliție nu s-a conformat.

„Activez în cadrul Guvernului Republicii Moldova și port răspundere colectivă pentru activitatea acestuia. După acest caz voi continua să port răspundere colectivă, dar nu și morală. Văd în acțiunile Guvernului eforturi intenționate de a destabiliza situația în autonomie. Repet, nu vom admite acest lucru și vom reuși să menținem ordinea și liniștea în regiune”, a declarat bașcanul.

Însă Formuzal este îngrijorat cel mai mult de faptul că „locuitorii autonomiei nu se mai simt în securitate”. „Dacă în privința unui membru al Guvernului Moldovei sînt comise asemenea acțiuni, ce să mai vorbim despre cetățenii de rînd? Eu nu sînt o excepție și la fel mă tem pentru viața și sănătatea familiei mele, de aceea sînt nevoit în timpul apropiat să o scot din țară”, a recunoscut Formuzal.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?