Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Descoperirea angajaţilor a unui supermarket într-o cutie cu banane

13 dec. 2019,, 00:30   Externe
5600 0

O broscuţă originară din Ecuador a fost găsită, vie, într-o ladă cu banane dintr-un supermarket din oraşul Northampton.

Angajaţii care au descoperit animalul au contactat Societatea Regală Împotriva Cruzimii faţă de Animale, acesta fiind îndepărtat în siguranţă. Reprezentanţii organizaţiei cred că broasca a călătorit aproximativ 8000 de kilometri, sărind în lada încărcată de pe coastele Ecuadorului.

Broasca, care a fost şi botezată Juan, nu a fost afectată de lunga sa călătorie. Specialiştii RSPCA au stabilit că amfibianul nu este periculos, făcînd parte din specia „broaştelor de copac”.

Un reprezentant al supermarketului a declarat: „Vindem milioane de banane în fiecare săptămînă, iar angajaţii noştri se străduiesc să inspecteze şi să cureţe fructele cu grijă, aşadar, aceste incidente sînt cît se poate de rare. Dorim să le mulţumim celor de la RSPCA pentru că au avut grijă de amfibian şi sperăm că îşi va găsi cît de curînd un adăpost potrivit”.

Nu este prima dată cînd un animal exotic este descoperit printre lăzile cu fructe livrate magazinelor. În 2015, o femeie din sudul Ţării Galilor a descoperit pînza şi coconul unui păianjen printre bananele pe care le-a cumpărat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?