Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Candu ar putea pleca din politică

12 dec. 2019,, 07:40   Politică
16363 8

Democratul Andrian Candu recunoaște că s-a gândit să plece din politică după ce Partidul Democrat a fost înlăturat de la guvernare și Vladimir Plahotniuc, care este nașul său, a plecat din R. Moldova.

Candu spune că a discutat despre asta și cu actualul președinte al formațiunii Pavel Filip și a decis în final să rămână de dragul echipei.

„Am avut o discuție cu Pavel Filip în septembrie, înainte de Congres. Am spus că probabil e cazul să pui punct, la o anumită etapă în anumite chestiuni. I-am spus că am fost și acolo și acolo…Aș vrea să-mi iau doctoratul, să mă dedic mai mult familiei, dar înțeleg că acum în perioada asta grea până la congres, asta nu poți să o faci, și nu până la alegerile locale că e lovitură și pentru echipă. După aia au început grijile noastre politice cu Guvernul Maia Sandu, moțiunea și iarăși nu e momentul potrivit. La ora actuală, consider că prezența mea în echipă este încă necesară”, a declarat Andrian Candu la emisiunea „Politica” de la TV8.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?