Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Imagini cu prima vizită a lui Filat, după ce a fost eliberat din închisoare

3 dec. 2019,, 21:46   Politică
45568 0

Fostul premier Vlad Filat s-ar fi dus acasă la părinți, în satul Lăpușna, raionul Hîncești, imediat ce a fost eliberat din Penitenciarul nr. 13.

Echipa TV8, care a mers în satul Lăpușna, a surprins două automobile parcate în fața porții gospodăriei unde locuiesc părinții ex-prim-ministrului. Deocamdată, Filat nu a fost zărit.

„Oamenii din localitate spun că nu l-au văzut și că nici nu cunosc despre eliberarea sa”, spune Cătălin Gorea, reporter aflat la fața locului.

Precizăm că, Filat a spus că în după-amiaza zilei de astăzi, 3 decembrie, a fost eliberat din detenție spunînd că în acele momente merge să-și viziteze părinții pe care nu i-a văzut de mult timp.

Fostul premier a mai spus că cel puțin astăzi nu va participa la nicio emisiune și nu va face niciun comentariu la acest subiect.


„Vă rog să înțelegeți, sînt într-o stare… Acum mă duc acasă, acum mă duc să-mi vizitez părinții, vreau să petrec timpul cu ei. Astăzi sigur nu voi participa la nicio emisiune sau televiziune. Încercați să înțelegeți. Ulterior o să revin cu alte comentarii. Vă mulțumesc”, a comunicat Vlad Filat.

Video: Publika.md

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?