X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Horoscopul pentru 19 noiembrie 2019

19 noi. 2019,, 07:00   Externe
3534 0

BERBEC

Nu te laşi până nu termini complet ce ai început, de aceea tragi tare, chiar dacă efortul suplimentar ar duce la epuizare. Insişti să finalizezi azi un proiect la care munceşti de ceva vreme. Simţi că eşti pe ultima sută de metri şi nu te poţi opri din elan până ce nu pui punctul final. Vrei să te eliberezi de o sarcină pentru că de mâine trebuie să te concentrezi la altceva şi nu ai putea porni pe o cale nouă ducând după tine restanţe netrezolvate. Fă tot piosibilul să termini acum.

TAUR

Ceea ce faci acum cu entuziasm şi energie pozitivă evoluează ca la carte, încât vei ajunge repede la rezultatele visate. Încearcă să mai atragi şi pe alţii în barca ta, pentru că ai mare nevoie de susţinere, de îmbărbătare, de o motivaţie, şi acestea vin doar prin intermediul unor tovarăşi veseli, optimişti, care îţi ridică moralul. Când îi vezi pe ei atât de entuziasmaţi, nu poţi sta pe margine şi nici nu poţi vedea doar piedicile. Molipseşte-te de energia lor pozitivă, pentru că e o atitudine de învingător, aşa cum ai şi tu nevoie pentru a atinge mai repede victoria care se conturează la orizont. Nu e departe!

GEMENI

Eşti în faţa unui nou început şi, ca tot ce-i nou, te entuziasmează la maximum. Nu te aprinde prea tare, pentru că rişti să te dezumfli la primul hop, de aceea trebuie să-ţi gestionezi raţional energia şi elanul ca să le foloseşti exact atunci când şi atât cât este nevoie. Stabileşte-ţi o strategie foarte clară ca să nu pierzi vremea inutil pentru rezultate minore, deoarece ai în faţă un scop cu adevărat important care necesită din partea ta o investiţie masivă de resurse: ambiţie, forţă, rezistenţă, curaj!

RAC

Ai ajuns într-un punct mort al unei acţiuni de unde nu se mai poate face nimic şi te simţi ca pierdut în spaţiu. Cel mai mult te deranjează faptul că depindeau şi alţii de acest pas şi, cum nu ai nicio soluţie, bateţi cu toţii pasul pe loc şi alteptaţi o minune,. Ea nu va apărea, ca atare detaşează-te de acest eşec şi caută imediat o altă direcţie. Nu te crampona de ceva ce n-a mers bine şi s-a împotmolit, şi mai ales nu te lăsa copleşit de atmosfera sumbră pe care cei din jurul tău o generează.

LEU


Dacă ai putea prelungi la nesfârşit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci fă tot posibilul să profiţi cât mai mult de această stare! o petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de săptămână şi orele par să nu se mai sfârşească într-o atmosferă veselă. La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc şi acelaşi eveniment fericit se repetă iar şi iar, spre marea ta satisfacţie, semn că, atunci când eşti optimist, poţi să păstrezi lângă tine mult timp ce e mai frumos şi bun în viaţă.

FECIOARĂ

Nu te juca aşa cu resursele pe care le ai la dispoziţie, pentru că ai tendinţa de a le risipi, fiind mult prea sigur pe ele. Uneori, te poţi trezi fără nimic în coş, dacă eşti neatent cu ce ai adunat. Ştiai că ai nişte bani în sertar? Erai sigur că te poţi baza pe sprijinul şi contribuţia unui coleg? Credeai că mai ai câteva zile pentru a termina un anumit proiect? Ei bine, mai verifică o dată, pentru că între timp, fără să-ţi dai seama, acestea s-au mai împuţinat! Din când în când mai trece în revistă ceea ce ai, ca să nu te trezeşti cu surprize exact când vine momentul investiţiilor.

BALANȚĂ

E timpul să rupi odată corzile care te tot trag înapoi spre trecut. Eşti ataşat de evenimente de odinioară de parcă încă ţi-ai extrage seva din acele vremuri, deşi au trecut demult şi nu mai au nici un rol în ceea ce faci acum. Gata, ţi-ai învăţat lecţiile atunci, ţi-ai făcut temele de rigoare, dar n-are rost să tot cari după tine un adevărat păienjeniş de fire care te conectează de ce ai făcut cândva. Imaginează-ţi că tragi după tine mii de hamuri, mii de cabluri pe care le-ai conectat la evenimente de demult care ar fi trebuit să fie demult date deoparte. Fă-o acum, căci e timpul să te eliberezi!

SCORPION

Ai trecut cândva printr-o situaţie pe care nu ai înţeles-o la vremea respectivă încât credeai că n-a avut nici un rost, dar iată că sensul ei abia acum se arată, semn că nimic nu e întâmplător în viaţă. Trebuia să se întâmple, trebuia să treci prin acel moment ca acum, după atâta vreme, să culegi roadele acelor evenimente. Chiar dacă uneori efectele pozitive ale unei întâmplări nu sunt imediate, vine o zi când, privind înapoi, îţi dai seama că atunci, în trecut, a pornit totul şi dacă n-ar fi fost acele evenimente, nici cele de azi nu ar mai fi avut loc. Priveşte spre trecut cu recunoştinţă!

SĂGETĂTOR

Nu te crampona de banalele hopuri absolut fireşti în drumul tău spre împlinirea unui vis. Rolul lor e acela de a-ţi testa perseverenţa, de a-ţi pune la încercare ambiţia, pentru că, dacă toate ar evolua lin, nici nu vei aprecia ceea ce te aşteaptă la capăt. Visul tău cel mare e încă departe, dar faci paşi mari şi siguri spre el, fără a te lăsa oprit din elan de aceste probe. Altul ar fi abandonat poate la primul hop, dar nu şi tu, ba, dimpotrivă: parcă te ambiţionezi şi mai tare când vezi cât de mulţi se opun planurilor tale. Vei ajunge la capăt, dar nici repede, nici uşor!

CAPRICORN

Ai grijă la tonul ridicat şi la atitudinea critică pe care o abordezi astăzi, pentru că poate fi sursa supărărilor unei prsoane dragi. Deşi te cunoaşte foarte bine, se simte jignită de criticile tale, pentru că nu le merită. Dacă ai supărat pe cineva cu o astfel de manifestare agresivă, recunoaşte-ţi vina şi fă un pas spre împăcare. O explicaţie logică i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozităţii tale atunci când ai declanşat disputa şi te-ar putea înţelege.

VĂRSĂTOR

Primeşti veşti foarte bune care au rolul de a calma spiritele şi de a restabili ordinea în planurile tale. Poate veştile sunt însoţite şi de o formă materială, pentru că banii pe care-i aştepţi chiar ar avea rolul de a clarifica situaţia şi de a restabili echilibrul. Faci echipă bună cu un tânăr care nu îţi seamănă deloc, dar tocmai diferenţele dintre voi vă ajută să vă completaţi şi să cooperaţi eficient pentru a ajunge la un rezultat de care aveţi amândoi nevoie.

PEȘTI

Trebuie să îţi organizezi foarte bine timpul, pentru că ai un program foarte încărcat de tot felul de sarcini mărunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merită prea multă atenţie, dar pentru că a sosit şi vremea lor, trebuie să te dedici lor cu prioritate. În momentul când le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că agenda ta se aeriseşte dintr-o dată, pentru că ai reşit să ştergi de pe listă o mulţime de lucruri minore. Nu îţi dai seama de greutatea lor până ce nu te eliberezi de ele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?