Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Poliţia avertizează că în următoarele două zile traficul rutier din Chişinău va fi îngreunat

12 mai. 2014,, 15:50   Societate
5504 2
Foto: trm.md
"Un sector de securitate va apărea în centrul Chişinăului în următoarele două zile. Acesta va funcţiona de pe 13 mai, ora 7.00, şi pînă pe 14 mai, ora 18.00, în perimetrul străzilor Ştefan cel Mare – Bănulescu Bodoni – Şciusev – Sfatul Ţării", a anunţat luni şeful adjunct al Inspectoratului Naţional de Patrulare al MAI Grigore Guzun.

Potrivit agenţiei "Infotag", responsabilul a precizat că măsurile au legătură cu vizita în capitală a secretarului general adjunct al NATO, a şefilor de parlament din şase ţări europene şi a preşedintelui Consiliului European.

Guzun a mai spus că accesul la edificiile şi instituţiile situate în perimetrul menţionat va fi permis doar cu invitaţii speciale. Locuitorii blocurilor din această regiune vor fi lăsaţi să treacă cu buletinele de identitate în care este specificată viza de reşedinţă.

În zona respectivă şi în imediata apropiere a acesteia va fi sistată activitatea chioşcurilor, dar şi impuse restricţii la parcarea automobilelor. Vehiculele care se vor abate de la reguli vor fi evacuate silit.

În timpul deplasării cortegiilor funcţionarilor europeni de la aeroport spre centrul capitalei, traficul vehiculelor particulare pe traseul Aeroport – bulevardul Dacia – viaduct – bulevardul Ştefan cel Mare va fi restricţionat.

Şeful adjunct al Inspectoratului Naţional de Patrulare le-a solicitat locuitorilor şi oaspeţilor capitalei să trateze cu înţelegere măsurile de securitate sporită, care se instituie provizoriu şi care au fost întreprinse la rugămintea pazei care îi însoţeşte pe emisarii europeni.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?