Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Facebook:"harta lui Kolomoiski" privind ANEXAREA teritoriilor rusești

11 mai. 2014,, 01:44   Externe
16016 43
Foto: obozrevatel.com
Omul de afaceri ucrainean Igor Kolomoiski se pare că intenționează să organizeze anexarea teritoriilor rusești. Acest lucru este menționat pe pagina de Facebook "Nu agresiunii".

Cităm mesajul:

"Prieteni, o cunoștință a mea din stafful lui Kolomoiski, mi-a furnizat o informație bombă! Se pare că au acolo, la sediul central, "planul și harta lui Kolomoiski". Pe hartă sînt marcate teritoriile Rusiei, care au aparținut anterior Ucrainei. Și acum Kolomoiski vrea să le întoarcă înapoi. Schema este simplă - referendumul. Unul de genul căruia își dorește Donbasul. Schema va fi testată la noi - într-un referendum cu privire la alipirea Donbasului la regiunea Dnepropetrovsk. Va fi un fel de testare, cum ar putea avea loc în Rusia.

Este clar că Rusia se va împotrivi. Dar, după Crimeea nu au nici un motiv legal pentru a interzice un referendum unndeva în Rostov sau Belgorod. În plus, Rusia se confruntă deja cu un milion de problemele economice, oamenii sînt puternic nemulțumiți. Occidentul îi va doborî cu sancțiunile. Astfel încît șanse de a organiza un referendum există - și încă foarte mari. Dacă va fi creat un precedent, totul se va nărui. Kaliningradul va fi fericit să voteze pentru aderarea la Germania. Caucazul, de la sine înțeles, va pleca. Următorul - Orientul Îndepărtat. Dacă nu sunguri, atunci China îi va ajuta. Karelia va vota pentru revenirea în Finlanda... Iată așa o pînză în ulei ! ".

După cum putem vedea pe "teritoriul lui Kolomoiski" se află părți din regiunile Rostov, Orel, Breansk și Krasnodar, precum și integral regiunile Belgorod și Kursk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?