Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Un nou AVERTISMENT din partea lui Rogozin pentru Chişinău

10 mai. 2014,, 11:58   Politică
7871 18
Foto Фото: basarabia.md
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a atenţionat autorităţile de la Chişinău că semnarea Acordului de asociere cu UE va avea consecinţe grave. Declaraţia a fost făcută de Rogozin în cadrul vizitei întreprinse la Tiraspol, cu ocazia Zilei Victoriei.

Oficialul rus a recomandat autorităţilor Republicii Moldova să amîne semnarea Acordului pînă după alegerile parlamentare, care vor avea loc în această toamnă.

„Este inexplicabil faptul că elita politică de la Chişinău vrea să se apropie de Bruxelles şi consideră că acolo îi va fi mai bine. De fapt, cea mai mare parte a populaţiei, care munceşte în Rusia, va avea de suferit. Noi vă avertizăm direct despre consecinţele grave pe care le-ar putea avea semnarea Acordului de asociere”, a declarat Rogozin.

Totodată, vicepremierul rus s-a arătat indignat de faptul că reprezentanţii Tiraspolului nu au fost invitaţi să participe la negocierile cu oficialii europeni şi a făcut referire la presupusa blocadă economică, impusă Transnistriei.
„Rusia va acționa pentru a asigura viabilitatea deplină a Transnistriei și calitatea normală a vieții transnistrenilor”, a precizat Rogozin.

Amintim că Dmitri Rogozin a participat la parada militară de la Tiraspol, de Ziua Victoriei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?