Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ministerul Justiţiei nu a refuzat înregistrarea Partidului Nostru

8 mai. 2014,, 17:15   Societate
5043 1
Foto: privesc.eu
„Partidului Nostru al lui Renato Usatîi, nici în formă verbală, nici în cea scrisă nu i-a fost refuzată înregistrarea”, a spus joi viceministrul Justiţiei Vladimir Grosu, comentînd, la solicitarea agenţiei "Infotag", blocarea de ieri a clădirii Ministerului de către susţinătorii partidului.

Potrivit lui, în urmă cu aproape o lună, în secţia corespunzătoare a Ministerului Justiţiei a ajuns documentul cu privire la schimbarea denumirii partidului.

„Acesta conţinea trei sau patru denumiri, inclusiv "Partidul Nostru" şi "Partidul lui Renato Usatîi". După verificare i-am confirmat domnului Usatîi că denumirile propuse nu se repetă nicăieri şi sînt originale. Potrivit legii, mai departe urmează a fi operate modificări în documentele de fondare şi în regulamentul partidului, care au fost efectuate în cadrul ultimei adunări. Dar pachetul de documente în acest sens a fost primit doar pe 7 mai. Iar declaraţiile neînţelese ale lui Usatîi cu privire la prejudecata Ministerului Justiţiei faţă de Partidul Nostru sînt luate din pod şi, opinia mea, este un joc pentru public", consideră viceministrul.

Funcţionarul a comunicat că, în decurs de 30 de zile, stabilite prin lege, liderii formaţiunii vor primi răspuns cu privire la legalitatea modificărilor din documentele de fondare şi în regulament.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?