X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Fracțiunea socialiștilor din CMC a rămas fără un consilier

6 mai. 2014,, 16:41   Societate
3811 1
Foto: tribuna.md
Consilierul Elena Danu a anunțat astăzi că părăsește grupul Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, notează unimedia.info.

Danu și-a explicat gestul prin faptul că schimbarea care a sperat să se producă în interiorul partidului nu a avut loc. Totodată, aceasta acuză conducerea PSRM-ului de faptul că a întreprins acțiuni care au dus la divizarea societății.

„Aderînd la PSRM, am aşteptat o schimbare calitativă în partid, mai ales după plecarea tandemului Crîlov-Abramciuc. Dar aceasta nu a avut loc. În ultima perioadă, cu o deosebită intensitate, acţiunile partidului au fost orientate împotriva statalităţii Republicii Moldova şi au dus la sciziune în societate. Ceea ce nu poate fi acceptat şi promovat în continuare”, a declarat Danu pentru sursa citată.

Danu a precizat că va continua să activeze în CMC în calitate de consilier municipal neafiliat.

Precizăm că Elena Danu a lipsit de la ședința de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău, în cadrul căreia urma a fi aprobată decizia privind marcarea Zilei Victoriei în centrul capitalei. Însă, din lipsă de cvorum, decizia nu a fost votată. Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat pentru NOI.md va lua măsuri dure în legătură cu absența lui Danu de la ședință.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?