Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Socialista Elena Danu le-a furat veteranilor Ziua Victoriei

6 mai. 2014,, 15:27   Societate
6259 8
Foto: noi.md
Ședința de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) trebuia să pună punct în disputa prelungită despre sărbătoarea care urmează a fi marcată pe 9 mai în Piața Marii Adunări Naționale – Ziua Victoriei sau Ziua Europei. Însă consilierii din fracțiunile de stînga pentru a doua oară nu au putut vota pentru decizia ca în centrul capitalei să fie marcată Ziua Victoriei, din lipsă de cvorum. Acum două săptămîni cvorumul nu s-a întrunit din cauza unui consilier comunist, iar astăzi ședința CMC-ului a fost perturbată din cauza lipsei socialistei Elena Danu, transmite NOI.md.

„Într-adevăr, la ședința trecută votarea a fost perturbată din cauza absenței tovarășului nostru Victor Odobescu. Dar el a lipsit întemeiat: încă cu zece zile înainte de ședință, Odobescu a fost de urgență spitalizat la o clinică de peste hotare, unde a suportat o operație la ochi”, a menționat președintele fracțiunii comuniștilor în CMC, Boris Golovin. „În schimb, dispariția neașteptată a socialistei Elena Danu, al cărei telefon este deconectat, deocamdată nu are nicio explicație. Însă cu siguranță, cel care a trădat o dată nu mai are crezare, or, se pare că doamna Danu i-a trădat pe socialiști, la fel cum cîndva i-a trădat pe comuniști”, a declarat Golovin.

„Nu pot deocamdată explica absența fostei noastre colege Elena Danu de la ședința de astăzi a CMC-ului, ea nu răspunde la apelurile telefonice. Și asta chiar dacă ieri consilierii noștri au primit indicații clare să vină la ședință și să voteze inițiativa lansată de noi. Spun „fosta colegă”, pentru că mîine, la ședința Consiliului republican al partidului nostru vom dezbate această problemă și vom lua măsuri dure. Înțeleg că anularea deciziei primarului Chirtoacă de a desfășura în centrul capitalei Ziua Europei în loc de Ziua Victoriei nu ar fi schimbat nimic, or, liberalii nu ne-ar fi cedat Piața Marii Adunări Naționale. Însă Danu a prejudiciat serios imaginea Partidului Socialiștilor, iar asemenea lucruri nu pot fi iertate”, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?