X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

A fost lansat primul single de pe albumul postum a lui Michael Jackson (VIDEO)

6 mai. 2014,, 08:30   Showbiz
4539 0
Foto : infomusic.ro
Epic Records a lansat primul single Michael Jackson de pe albumul postum al regelui muzicii pop. "Love Never Felt So Good" a avut premiera în cadrul primei ediţii a galei iHeartRadio Awards. Piesa este extrasă de pe discul "Xscape", ce include piese nelansate și remasterizate.

“Love Never Felt So Good”, single compus şi înregistrat de Michael Jackson în 1983, a ajuns la urechile publicului 31 de ani mai tîrziu. Piesa este produsă de CEO-ul Epic Records, L.A. Reid, care a remasterizat compoziția astfel încît să îi dea un aer contemporan, păstrînd totodată esența și integritatea muzicii lui Michael Jackson.

“Love Never Felt So Good” a fost prezentată publicului larg în cadrul primei ediţii a galei iHeartRadio Awards. Momentul i-a oferit prilejul lui Usher să urce pe scenă pentru a-i oferi un tribut unuia dintre cei mai mari artiști din industria muzicală.

Noul album “Xscape” include 8 opt piese originale ale lui Michael jackson, ce nu au fost lansate pînă acum. Melodiile au fost înregistrate în perioada 1983 – 1999, însă nu au fost incluse pe niciunul dintre albumele legendarului artist. La producția acestui material au lucrat nume mari ale industriei, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate și John McClain. Albumul va fi lansat pe piață pe data de 27 mai.

Noul single poate fi ascultat în două versiuni: interpretat în duet cu Justin Timberlake sau doar cu vocea lui Michael, așa cum a fost piesa înregistrată inițial. Mai jos puteți asculta ambele variante.

Michael Jackson a murit la vîrsta de 50 de ani, pe data de 25 iunie 2009, în urma unei “intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?