Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Discursul unui politician în fața a 20 de mii de găgăuzi a încins atmosfera la Comrat (VIDEO, FOTO)

5 mai. 2014,, 14:49   Politică
12415 10

Concertul organizat ieri la Comrat de către echipa lui Renato Usatîi a adunat peste 20 de mii de persoane în centrul Comratului, potrivit unei declarații a primarului localității Nicolae Dudoglo.

După ce pe scena din centrul orașului au evoluat Boris Covali, Bad Boy Blues și Iulia Saviceva, cei adunați la concert l-au primit cu aplauze în scenă pe Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru. Acesta a ținut un discurs care a încins și mai mult atmosfera la Comrat, mai ales că a reușit să surprindă din nou prin generozitatea de care a dat dovadă de nenumărate ori.

Astfel acesta a donat 100 de mii de lei pentru monumentul simbol al orasului – un Cal Negru, care va fi instalat la intrarea în localitate, cîte 5000 de lei pentru cei 4 veterani din Localitate ai celui de-al Doilea Război Mondial și cîte 3000 de lei pentru 12 familii ale ostașilor decedați în Războiul din Afganistan. Totodată Usatîi a promis un automobil pentru Centrul de Reabilitare a persoanelor cu dizabilități, din Comrat și înca 40 de mii de lei pentru operația la inimă a lui Veaceslav Cara – un băiețel de 9 luni. Usatîi nu a uitat nici de tinerii sportivi din localitate și a decis să finanțeze plecarea Alinei Mihailova la campionatul European de șah.

Înaintea de evoluția trupei Morandi, Usatîi a cântat de pe scenă piesa cu care susține el, va alunga actuala conducere de la guvernare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?