X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon, nostalgic la secția de votare. Și-a amintit de anul cînd a vrut să fie primar

20 oct. 2019,, 11:45   Politică
2365 0

Președintele țării, Igor Dodon, însoțit de prima doamnă Galina Dodon, a recunoscut că au dat emoțiile peste el în această dimineață, cînd a venit să-și exercite dreptul la vot. Și-a amintit cum cu 8 ani în urmă a vrut să fie primar de Chișinău.

„Mi-am adus minte că, acum 8 ani, în 2011, eram candidat la funcția de primar general. Atunci, am cîștigat în primul tur, dar ce se face se face spre bine”, a declarat Igor Dodon.

Șeful statului a mai îndemnat cetățenii să fie activi și să iasă la votare: „Alegeri locale generale avem o dată la 4 ani, parlamentare mai au loc, pentru că se mai întîmplă anticipate...”.

Întrebat dacă nu se va supăra o parte sau alta din coaliție pe fondul celui care va lua Primăria, făcîndu-se referire la datele sondajelor care arată că primar ar putea deveni fie Ion Ceban (PSRM), fie Andrei Năstase (ACUM), Igor Dodon a răspuns: „Indiferent de rezultate, îi voi telefona pe ambii. Pe unul îl voi felicita, altuia îi vor explica să înțeleagă că doar împreună vom avea realizări”.

Este de menționat că la alegerile locale generale de acum 8 ani a cîștigat al doilea tur candidatul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă. De altfel, care azi tot se numără printre candidații cursei pentru șefia capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?