X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

O femeie pierdută într-o zonă izolată a fost găsită

19 oct. 2019,, 04:30   Externe
2528 0

O femeie pierdută într-o zonă izolată din Australia a fost salvată după ce mesajul său "SOS" a fost observat de un bărbat care își verifica proprietatea cu ajutorul unei camere video, informează Fox News.

Deborah Pilgrim, în vârstă de 55 de ani, plecase cu cortul alături de prieteni, și s-a pierdut într-o zonă rurală din Australia, în apropierea orașului Sedan. Poliția a căutat-o câteva zile, însă fără noroc. În cea de-a patra zi de căutări, au primit un telefon de la un bărbat care le-a spus că a văzut scris "SOS" pe proprietatea lui.

Neil Marriott, care deține o proprietate în zonă, știa că Pilgrim este dată dispărută și verifica din cînd în cînd camera video pe care și-o montase, după ce casa îi fusese spartă de cîteva ori. Bărbatul a văzut scris "SOS" pe aleea din fața casei și a sunat la poliție.

Femeia a fost găsită nevătămată într-o zonă din apropiere, unde avea acces la apă.

Deborah Pilgrim le-a spus polițiștilor că a plecat la plimbare și s-a pierdut. "Am încercat să stau la umbră și să supraviețuiesc, pentru că mă gîndeam că cineva va crede că am fost răpită sau altceva și va alerta poliția", a spus ea.


Neil Marriot își montase recent camera de supravevghere, după ce casa sa din zona rurală fusese spartă de cîteva ori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?