X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Cebotari, despre sunetele de la miez de noapte de la Vlad Plahotniuc

16 oct. 2019,, 07:30   Politică
18163 7

Vladimir Cebotari, candidatul PD la funcția de primar, a povestit la emisiunea Lumina cu Andrei Bolocan, cum se lucra cu Vlad Plahotniuc, când acesta era președinte de partid.

„Puteai să te trezești cu apeluri după miez de noapte, să fii convocat la ședință după miez de noapte, pentru probleme adiminstrative. Ne-am obișnuit, așa se lucra”, a spus Vladimir Cebotari.

Democratul a povestit și un caz care, potrivit lui, a devenit „banc în cercurile noastre (a PD)”.

„Domnul Pavel Filip a fost sunat la ora două noaptea. Când a răspuns, (n.r Plahotniuc) îl întreabă „Pavel, ce faci?”. Iar domnul Filip, fiind un om foarte inteligent și cu simțul umorului, a răspuns „N-ai să mă crezi. Așteptam să mă suni”.

„Când am acceptat această provocare, funcția publică și alte lucruri, acest fapt a fost discutat. Eu știam modul de lucru al acestei persoane (n.r. Vlad Plahotniuc) de la alți colegi care de mai demult timp lucrau cu el. De aceea nu a fost surpriză. Aveam și timp liber, în a doua jumătate a zilelor de sâmbătă și duminică încercam să compensez acel timp în care nu eram cu familia”, a mai declarat Vladimir Cebotari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?