X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Prima dezvăluire oficială făcută de familia Anastasiei Zavorotniuk

15 oct. 2019,, 13:41   Externe
12267 0

Familia Anastasiei Zavorotniuk confirmă pe Instagram: „Este într-adevăr supusă unui tratament. Nu era în comă și nu a fost conectată la aparate”.

Este primul anunț oficial făcut de reprezentanții actriței care explică în ce stare se află femeia. Acesta a fost publicat mai întîi pe contul de Instagram creat în susținerea vedetei, iar ulterior redistribuit pe contul Anastasiei Zavorotniuk.

Reprezentanții Anastasiei Zavorotniuk au venit pentru prima dată cu un anunț oficial care să confirme faptul că actrița rusă trece printr-un tratament. Totodată în postarea de pe Instagram nu se dezvăluie despre ce afecțiune este vorba:

„Informații pentru toți cei cărora le pasă: Anastasia este într-adevăr supusă unui tratament. Cu toate astea, nu era în comă, nu a fost niciodată conectată la un aparat artificial de ventilație pulmonară și nu a căzut într-o stare de „stupoare”, nu a avut o pierdere de memorie, conștiință alterată, paralizie sau atrofie musculară completă. Toate acestea sînt invenții. Adevărul este că există o boală și sîntem hotărîți să o învingem. Nu cerem nimic altceva decît o rugăciune sinceră de la oamenii cărora le pasă și un pic de RESPECT pentru dorința celor dragi de a nu face publice detalii despre boală – este un lucru intim. Și fie ca Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care speculează pe acest subiect, care cauzează durere prin detalii despre boală inventate și prognoze nefondate,pe toți cei care își permit tot felul de provocări, acuzații de PR și învinuire a rudelor. Ne dorim sincer ca nimeni să nu se confrunte cu boala și să nu cunoască nimic despre ea. Și pentru cei care tratează situația cu înțelegere, noi vom infirma și respinge „declarațiile de senzație” și „informațiile privilegiate” din mass media fără scrupule, Vă mulțumim pentru sprijin!”.

Pagina de instagram creată acum 5 zile, în susținerea Anastasiei Zavorotniuk, a fost blocată timp de cîteva zile. Este un cont veridic, fiind distribuit atît pe contul actriței, cît și a fiicei sale Anna, dar și a colegilor de breaslă. Rudele actriței au fost nevoite să creeze acest cont, deoarece în presa din Rusia au apărut diverse zvonuri, care s-au adeverit a fi false, privind starea de sănătate precară și chiar moartea vedetei.


Amintim că la începutul lunii august au apărut primele zvonuri privind starea de sănătate a Anastasiei Zavorotniuk, iar mai tîrziu, în septembrie în presă au apărut informații că actrița ar fi fost internată într-o clinică de la Moscova, invocînd că aceasta ar suferi de o tumoare cerebrală, același tip de cancer de care a murit Janna Friske.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?