X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Deputat comunist despre scăderea încrederii în PCRM

24 apr. 2014,, 14:59   Politică
7972 16
Foto: noi.md
„PCRM nu crede în ghicitul în cafea”, a afirmat deputatul comunist Artur Reșetnicov, solicitat de NOI.md să comenteze rezultatele Barometrului Opiniei Publice referitoare la ratingul Partidului Comuniștilor, prezentate astăzi de Institutul de Politici Publice. Studiul arată că încrederea populației în PCRM a scăzut de la 42 la sută în noiembrie 2013 la 34 la sută în aprilie curent.

Deputatul se arată convins că numărul susținătorilor PCRM-ului în realitate este mai mare decît o arată sondajul.

„Orice sondaj, inclusiv exit-pollurile, intenționat reduc ratingul PCRM-ului cu 15 la sută. Nu avem temei să credem în acești ghicitori în cafea. Sondajul de astăzi reprezintă un instrument de manipulare a opiniei publice, înainte de alegeri, cu scopul de a minimiza încrederea în PCRM. Pentru noi nu este de mirare acest sondaj. Partidul nostru se bucură în continuare de susținerea a jumătate dintre cetățeni”, a declarat Reșetnicov.

Precizăm că, potrivit Barometrul Opiniei Publice pentru luna aprilie, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, în legislativ ar accede patru partide prezente și în actuala legislatură. Pentru PCRM ar vota 24,3 %, pentru PLDM – 14,5 %, pentru PD – 8%, iar pentru PL – 7,5 %.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?