Transnistria stiri: 1356
Eurovision stiri: 497

Șoferița ”ucigașă” de la Buiucani a murit

8 oct. 2019,, 11:51   Capitala
29342 1

Svetlana Ungureanu, șoferița Porsche-ului implicat în accidentul de acum o săptămînă, la Buiucani, a murit azi-dimineață la spital, scrie Noi.md.

Potrivit purtătoarei de cuvînt a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Veronica Istrati, tînăra s-a stins din viață în jurul orei 10.

Amintim că în urma accidentului de la Buiucani, produs la începutul săptămînii trecute, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, iar peste 20 de persoane au fost traumatizate. Șoferița care se afla la volanului Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate. Rezultatele analizelor medicale arătau că aceasta avea 2,15 g/l în sînge. Potrivit IGP, în momentul în care s-a produs accidentul femeia circula cu 130km/h.

Aceasta avea 43 de procese verbale contravenționale și 5 dosare penale pentru încălcările din trafic. Femeia a fost închisă și în penitenciarul de la Rusca pentru șase luni, după ce a condus fără permis de conducere, în stare de ebrietate și a provocat un accident în anul 2017.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?