Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Noi detalii despre accidentul de la Buiucani

8 oct. 2019,, 07:40   Societate
21812 3

Prietenul bărbatului care a decedat în urma cumplitului accident din sectorul Buiucani a povestit cum amicul său a făcut cunoștință cu șoferița Porsche-ului.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii Vorbește Moldova de la Prime TV, transmite Știri.md.

Amicul decedatului în vîrstă 34 de ani, a declarat că cei doi au făcut cunoștință la un magazin alimentar din apropierea casei lor.

"Ei erau vecini, locuiau în aceeși casă, însă s-au cunoscut la un magazin alimentar. Svetlana era cu o sticlă de alcool în mână și i-a propus lui Sergiu să-l bea împreună. El n-a refuzat-o și au plecat în apartamentul lui Sergiu, ulterior s-au dus la Svetlana căci ea mai avea alcool acasă și au petrecut noaptea împreună", a povestit bărbatul.

Acesta a mai spus că în ziua accidentului cei doi s-au întîlnit pentru a doua oară.


"Se cunosc de maxim 3 saptămîni. Nu-i plăcea de ea, căci nu poți să-ți faci un viitor frumos. Așa mi-a spus el mie", a adăugat bărbatul.

De menționat că șoferiţa maşinii de lux, care acum o săptămână a intrat cu bolidul într-un troleibuz, provocînd decesul unei persoane şi traumatizarea altor aproape 30, a pornit în cursa morţii cu doi pasageri la bord. Al treilea pasager era sora bărbatului decedat.

Știri.md amintește că accidentul groaznic s-a produs pe 30 septembrie, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu.

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

La volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, care pentru moment se află în secția de reanimare, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc.

De asemenea, după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor.

În urma accidentului teribil, încă un bărbat, care a fost transportat în stare gravă la spital, a decedat.

Menționăm că șoferița cu Porsche a mai provocat un accident în 2017 fiind beată la volan, iar ulterior ea a fost condamnată în 2018, la 6 luni de închisoare.

De asemnea, șoferița cu Porsche a fost filmată cum a distrus gardul unei case în 2018.

Tot această șoferița a stat închisă la Rusca, având mai multe încălcări înregistrate din 2016.

Totodată, cu o reacție la accidentul teribil din Capitală a venit și avocatul Dumitru Petru Sliusarenco, care afirmă că nu femeile sunt vinovate, dar prostia și iresponsabilitatea oamenilor.

Ulterior, poliția a confirmat că femeia se afla în stare avansată de ebrietate în momentul accidentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?