X 

"MĂCEL şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFEŢIA unui cuvios, făcută de Paște, în 1503

23 apr. 2014,, 01:55   Război în Ucraina
12141 3
Foto : jurnalul.ro
În anul 1503, un credincios a lansat, chiar de Paşte, un mesaj, un fel de profeţie, referitor la evenimentele care urmau să aibă loc în Europa acelor vremuri. Mesajul este unul negru, pesimist, deloc încurajator, potrivit ortodoxism.com.

"Mare război european. Înfrîngerea Germaniei şi ruinarea Rusiei şi a Austriei. Înfrîngerea turcilor de către greci. Întărirea lui Agar (adică a turcilor) de către popoarele europene şi înfrîngerea grecilor de către turci. Măcel în popoarele ortodoxe şi mare tulburare la popoarele ortodoxe... Intrarea armatelor străine de la Marea Adriatică. Vai de cei ce locuiesc pe pămînt. Iadul este gata. Într-o clipă moare Agar. Un nou război european. Unirea popoarelor ortodoxe cu Germania. Înfrîngerea francezilor de către germani. Răscoala Indiilor şi depărtarea lor de Anglia. Anglia numai la saxoni. Biruinţa ortodocşilor. Înfrîngerea lui Agar şi tăiere de obşte. Agar (iar) contra popoarelor ortodoxe. Nelinişte în lume şi deznădejde de obşte pe pămînt. Lupta celor şapte puteri la Constantinopol, trei zile şi trei nopţi măcel şi biruinţa celei mai mari puteri. Continuarea războiului de către Îngerul Domnului Dumnezeului Hristos şi predarea oraşului (Constantinopol) grecilor. Întoarcerea latinilor la credinţa neştirbită ortodoxă. Întinderea credinţei ortodoxe de la Apus pînă la Răsărit. Frica şi cutremurul barbarilor faţă de ortodoxie.

Sfîrşitul Papei şi proclamarea unui patriarh pentru toată Europa. În 55 de ani, sfîrşitul nevoilor. În cel de-al 70-lea an nu este necaz, nu este surghiunit, venind în braţele mamei voastre. Aşa este şi aşa să fie. Amin. Amin. Amin. "Eu sînt Alfa şi Omega, Cel dintîi şi Cel din urmă". Sfîrşitul, o turmă şi un păstor ce este din credinţa adevărată a ortodocşilor. Aşa să fie. Amin. Amin. Amin. Robul lui Hristos, adevăratul Dumnezeu".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?