Cazul Șor stiri: 594

Schumacher dat în judecată

22 apr. 2014,, 08:30   Război în Ucraina
6034 0
Foto : agerpres.ro
Pilotul de curse de Formula 1 Michael Schumacher este dat în judecată pentru provocarea unui accident rutier în Spania în noiembrie anul trecut, a raportat mass-media luni, informează agenția Xinhua.

Schumacher, care este în comă după ce a suferit leziuni la cap în timp ce schia la 29 decembrie anul trecut în stațiunea franceză Meribel, se confruntă cu acuzații ca urmare a unei coliziuni cu un motociclist ce a avut loc în orașul Bormujos din apropiere de Sevilla pe 17 noiembrie anul trecut.

De șapte ori campion mondial F1, el este acuzat de nerespectarea dreptului la circulație în sens giratoriu, lovindu-l pe motociclistul Francisco M.A. care a căzut de pe motocicletă rupîndu-și grav încheietura mîinii, precum și pentru distrugerea motocicletei acestuia.

Schumacher, care se afla într-o vizită privată în Spania, era la volanul unui Audi A4 închiriat în momentul accidentului și iluminatul slab al drumului a contribuit de asemenea la producerea coliziunii.

Un proces va avea loc numai dacă asiguratorii contestă reclamația și germanul în vîrstă de 45 de ani nu ar trebui să se prezinte la nicio ședință de judecată.
Schumacher se află în comă indusă medical după accidentul de schi, deși cu o săptămînă în urmă managerul său a confirmat că el "dă semne de mici progrese", interacționînd minim cu mediul înconjurător.

"Există momente cînd el este treaz și momente în care este conștient, care ne fac fericiți și ne dau mult curaj", a declarat Sabine Kehm la postul public german ARD, la 14 aprilie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?