X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Vlah: Democraţii au recunoscut că „taie” bugetul

19 apr. 2014,, 11:30   Politică
5981 2
Foto : vfokuse.md
Reprezentanţii Partidului Democrat au recunoscut că „taie” bugetul de stat, distribuind mijloacele doar primăriilor „sale”. Despre aceasta a declarat în direct la postul de radio GRT FM, deputatul PCRM, Irina Vlah, transmite NOI.md.

Ea a prezentat un extras din rezoluţia adoptată de democraţii găgăuzi la forumul regional din 13 aprilie curent. Astfel, în document se arată, că „datorită Partidului Democrat au fost realizare un şir de proiecte sociale şi de infrastructură, menite să îmbunătăţească economia şi bunăstarea oamenilor”, şi că proiectele au fost implementate, „în special, prin intermediul primăriilor, conduse de susţinătorii partidului şi prin organizaţiile primare de partid”.

Deputatul a criticat o asemenea abordare faţă de distribuirea mijloacelor bugetare, cînd reprezentanţii organelor administraţiei publice locale se împart în „ai noştri” şi „ai voştri”.

„Fiecare cetăţean achită impozite, indiferent de preferinţele lui politice. Dar cînd se ajunge la distribuirea banilor din buget, atunci apar „ai noştri” şi „străinii”. Democraţiţi, mă scuzaţi, „taie” bugetul în funcţie de interese”, a menţionat politicianul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?