X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În perioada Sărbătorilor de Paşti vor fi introduse autobuze şi vagoane suplimentare

17 apr. 2014,, 17:00   Societate
4076 0
Foto: noi.md
În legătură cu majorarea fluxului de pasageri în zilele de Paşti, gările din capitală vor introduce autobuze şi vagoane suplimentare.

Directorul Gării Auto de Nord, Liubovi Lagovskaia a comunicat pentru NOI.md că în aceste zile, practic, pe toate direcţiile vor fi implicate de 2-3 ori mai multe autocare. Autobuzele suplimentare vor circula, începînd cu ziua de vineri (18 aprilie).

„Transportul suplimentar va fi introdus pe toate direcţiile, în ajunul sărbătorilor, numărul unităţilor de transport se va majora de la 100 pînă la 140. Dacă în zilele obişnuite fluxul de pasageri constituie de la 3 pînă la 5 mii de persoane, atunci pe 18 şi 19 aprilie aşteptăm o majorare de pînă la 18 mii de oameni. Acum dispunem de mai multe autobuze, din cauza reducerii numărului de rute internaţionale, în legătură cu evenimentele din Ucraina. De aceea, toate necesităţile vor fi satisfăcute”, a menţionat Lagovskaia.

Pe măsura creşterii cererii va fi majorat numărul rutelor la Gările Auto Centru şi de Sud, au comunicat surse din cadrul ÎS „Gările şi Staţiile Auto”.

ÎS „Calea Ferată a Moldovei” va suplimenta anul acesta doar numărul vagoanelor la trenurile cu destinaţie internă. Garniturile internaţionale nu vor fi extinse, din lipsa de cerere în acest an, au explicat surse din cadrul Serviciului de presă al Ministerului Transportului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?