X 
Criza energetică stiri: 1772
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Moldova a primit de la România un grant de 20 de milioane de euro pentru modernizare

17 apr. 2014,, 15:46   Economie
4663 0
Foto: noi.md
România a transferat în ajun Republicii Moldova un grant în mărime de 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii preșcolare, în special, modernizarea grădinițelor de copii, transmite NOI.md. Despre aceasta a anunțat prim-ministrul Republicii Moldova Iurie Leancă, care a precizat că a fost informat, în acest sens, de omologul său român Victor Ponta. Șeful Executivului de la Chișinău a menționat că anterior a fost întocmită lista grădinițelor de copii care vor fi modernizate pe banii acestui grant, iar acum urmează ca aceste mijloace să fie valorificate cu eficiență maximă.

„Aceasta înseamnă că trebuie să trecem la a doua fază – prima am depășit-o, am identificat lista grădinițelor, acum trebuie să dăm dovadă de maximă responsabilitate și eficiență la cheltuirea acestor bani, astfel încît cetățeanul să vadă că fiecare cent este cheltuit cu maximă eficiență, în mod special, pentru copiii noștri”, a declarat Iurie Leancă.

Anterior, Guvernul României a decis să acorde Republicii Moldova un grant în mărime de 20 de milioane de euro pentru modernizarea grădinițelor de copii. Premierul român Victor Ponta a menționat că acest ajutor nerambursabil va permite copiilor din Moldova să beneficieze de grădinițe mai frumoase, modernizate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий