X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Fanii Eurovision au fost premiaţi de Orange Moldova ©

17 apr. 2014,, 10:18   Showbiz
4565 0

Orange Moldova a desemnat finaliştii concursului „Eurovision Facebook Song Contest”. Astfel, fanii celui mai popular show televizat din ţara noastră, care au demonstrat că au talent muzical, vocal sau instrumental şi s-au bucurat de simpatia publicului, au primit din partea Orange Moldova, premii valoroase.


Andrei Boguşevschi este participantul care a acumulat cele mai multe like-uri pe reţeau de socializare, acumulând peste 500 de voturi ale internauţilor, de cca 2 ori mai mult decât următorul concurent din clasament. Tânărul norocos va avea ocazia să urmărească din tribune cel mai tare show european, fiind câştigătorul celor 2 bilete la finala Eurovision de la Copenhaga. De asemenea cheltuielile adiţionale, precum biletele de călătorie şi cazarea, vor fi suportate de Orange Moldova.

Andrei Bogusevschi, câştigător, locul I: „ Absolut întâmplător am văzut anunţul despre desfăşurarea acestui concurs şi atunci mi-am zis „de ce nu”?! Adevărul e că Orange ne-a făcut o mare surpriză, pentru mine şi pentru persoana care va fi alături de mine la finala Eurovisio. Mulţumesc din suflet”.

Următorii concurenţi premiat în cadrul concursului dedicat fanilor Eurovision este Andrei Baltaga şi Ionela Scripcaru. Chiar dacă nu au studii muzicale, cu ajutorul prietenilor, ei au reuşit să ocupe primele poziţii în clasamentul concursului iniţiat de Orange. Ei au intrat în posesia unei tablete Asus şi a unui smartphone Orange Lumo 4G oferită de primul operator de telefonie şi internet din Moldova. Tinerii recunosc, concursul i-a ţinut în mare suspans.

Andrei Baltaga, câştigător locul II: „Sunt foarte fericit că am devenit unul dintre câştigători. Mulţumim mult Orange pentru asemenea concursuri şi chiar mi-aş dori să fie organizae cât mai des”.
Ionela Scripcaru, câştigător locul III: „Iniţial, în fiecare zi, nu mă dezlipeam de computer şi urmăream zilnic prestaţiile celorlalţi concurenţi. Datorită prietenilor am ajuns pe locul trei”.

De 7 ani, Orange Moldova susţine cea mai importantă competiţie muzicală din ţara noastră – Eurovision. Primul operator de telefonie mobilă şi internet din ţară îşi acordă suportul artiştilor înscrişi în concurs, atât la etapa naţională, cât şi la cea europeană.

Mickael Faure, Director Marketing şi Comunicare Orange Moldova: „ Pentru noi, cei de la Orange, Eurovision este un îndemn la solidaritate, dar şi o posibilitate în plus de a ne surprinde clienţii. Prin participarea la concursuri şi alte evenimente organizate de către Orange clienţii trăiesc împreună cu artiştii, emoţiile şi atmosfera Eurovision-ului. Vreau să adresez felicitări tuturor câştigătorilor concursului, să le mulţumesc pentru curajul de a se înscrie în competiţie, iar celor plasaţi pe locul I să se bucure din plin de spectacolul de la Copenhaga.

Republica Moldova va participa pentru a 10-a oară consecutiv la concursul Eurovision Song Contest. În acest an, ţara noastră va fi reprezentată de interpreta Cristina Scarlat. Finala celui mai popular show european de muzică va avea loc pe 10 mai.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?