X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Tauber, filmată încercînd să urce într-un microbuz. Noi imagini de la reținere (VIDEO)

19 sep. 2019,, 17:38   Politică
27146 1

Agora a făcut rost de imaginile în care reprezentanți ai Inspectoratului Național de Patrulare au oprit în trafic mașina în care se aflau cîțiva deputați ai Partidului Șor.

Potrivit parlamentarului Denis Ulanov, la volanul mașinii se afla chiar el, iar în interiorul automobilului se aflau deputatele Reghina Apostolova și Marina Tauber. Înregistrarile video sînt din după-amiaza zilei de luni, 16 septembrie, după ce Procuratura Generală a cerut în Parlament ridicarea imunității deputatelor Apostolova și Tauber. Acestea au fost reținute în acea seară la Orhei, după ce deputații au aprobat ridicarea imunității lor.

Din imagini se vede cum inspectorii de patrulare motivează oprirea mașinii printr-o presupusă încălcare a regimului de viteză.

Potrivit spuselor lui Denis Ulanov, după ce mașina sa a fost oprită de poliție, Apostolova și Tauber au urcat într-o altă mașină, care de asemenea a fost oprită de oamenii legii, care au blocat benzile de circulație în direcția orașului Orhei. Ulterior, potrivit lui, cele două deputate au urcat în a treia mașină.

În înregistrarea video se mai poate vedea cum Marina Tauber iese dintr-o mașină de culoare albă, încearcă fără succes să oprească un microbuz, apoi se pornește pe jos.


La fața locului s-a aflat și un alt deputat al Partidului Șor, Vadim Fotescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?