X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sărbătoare dublă în familia lui Andrei Năstase

19 sep. 2019,, 12:10   Politică
5055 0

Liderul platformei DA, Andrei Năstase, a publicat un mesaj emoționant cu prilejul împlinirii a 20 de ani căsătorie. Tot astăzi, fiica sa, Anna-Elisabeth, împlinește cinci ani.

La întoarcerea de la Washington, unde a efectuat o vizită oficială alături de premierul Maia Sandu și alți membri ai cabinetului de miniștri, Năstase s-a întîlnit în aeroport cu familia sa.

„Astăzi, în aeroport, între două avioane, pe fugă, mi-am strîns în brațe fetele. Eu și Angela, soția mea, împlinim astăzi 20 de ani de căsnicie, iar ea, Anna-Elisabeth, minunea noastră blondă și mereu veselă, 5 anișori de viață.

Îi sînt dator Angelei, Annei, sînt dator băieților mei. Noi, cei de acasă, sîntem datori celor care sînt astăzi departe de noi. Trebuie să decidem o dată pentru totdeauna în ce fel de țară vrem să trăim, în ce fel de orașe vrem să ne creștem copiii! Fiecare dintre noi, fără excepție, este dator și Moldovei

Acum cîțiva ani îmi spunea un om drag mie că în încercarea de a salva țara, risc să-mi pierd familia dragă”, a scris Năstase pe o rețea de socializare.


Politicianul a mai menționat că este așteptat astăzi la Chișinău de colegii săi pentru a se înregistra în cursa electorală la alegerile din 20 octombrie.

Menționăm că astăzi este ultima zi în care pretendenții la funcțiile de primar și consilier local își pot depune dosarele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?