Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Brad Pitt a vorbit în direct cu un astronaut american aflat la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (VIDEO)

18 sep. 2019,, 03:30   Externe
2577 0

Brad Pitt, actorul care a interpretat recent rolul unui astronaut în filmul "Ad Astra", a apelat, luni, Staţia Spaţială Internaţională (ISS), și a avut o discuție inedită cu astronautul american Nick Hague.

Actorul a fost foarte încîntat să vorbească cu un astronaut și a avut multe întrebări pentru astronautul care se află în prezent pe ISS împreună cu alţi doi americani, doi ruşi şi un italian.

Brad Pitt a vrut să știe care sunt repercusiunile asupra corpului la gravitație zero și cum își gestionează astronauții orele de somn.

„Facem un efort pentru a gestiona ritmul circadian. În primul rînd, folosim diverse nuanţe din spectrul de culori pentru a avea dimineaţă – lumină foarte strălucitoare, albastră, care apoi poate fi transformată într-o lumină mult mai normală, într-un spectru mai echilibrat. Iar apoi, noaptea, stingem lumina albastră. Este foarte greu să adormim fără lumina albastră”, a răspuns astronautul.

De asemenea, actorul american care s-a aflat în sediul agenţiei spaţiale americane NASA de la Washington, a dorit să ştie cum reuşesc astronauţii să facă faţă unei misiuni de 200 de zile în spaţiu.


”Cum este pentru psihic? Sînt sigur că sunteţi mereu ocupaţi, dar în acelaşi timp vă e dor de familie şi de cei dragi”, a întrebat Pitt.

”Un lux de care ne bucurăm pentru că lucrăm pe orbita joasă, aproape de Pămînt, este gradul de conectivitate pe care îl avem”, a răspuns astronautul care a subliniat că poate realiza cu ușurință apeluri video cu familia.

În timpul conversației care a durat 20 de minute, Pitt nu s-a putut abține și l-a întrebat pe Nick Hague și cum i s-a părut că s-a descurcat în rolul din pelicula „Ad Astra”.

„A fost foarte bine. Interpretarea, spațiul înconjurător. Totul, din cîte îmi dau seama, arată identic cu spațiul în care sunt, din jurul meu”, i-a răspuns astronautul.

În Ad Astra, Brad Pitt joacă rolul unui astronaut care cutreieră galaxia în căutarea tatălui său dispărut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?