Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Furtul miliardului: Cine urmează să fie arestat

17 sep. 2019,, 15:28   Politică
8971 1

Președintele formațiunii politice Partidul Nostru, Renato Usatîi, a prezentat, astăzi, în exclusivitate, o listă a persoanelor care urmează a fi reținute, în contextul investigațiilor efectuate pentru a elucida toate circumstanțele furtului miliardului.

Printre numele enumerate se regăsesc și deputatele Partidului Șor Reghina Apostolova și Marina Tauber, încătușate ieri de oamenii legii, dar și directorul Agenției de Presă și Radio Sputnik, Vladimir Novosadiuc, reținut azi dimineață, transmite unimedia.info.

Potrivit lui Usatîi, documentul respectiv se află și la CNA, iar persoanele menționate ar fi trebuit să fie reținute toate odată, deoarece în dosarul penal intentat pe furtul miliardului sînt suficiente probe împotriva lor.

În lista prezentată de Usatîi figurează 13 nume de persoane fizice și 8 denumiri de companii.


Reamintim că, ieri, deputatele din fracțiunea parlamentară a Partidului Șor Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute ieri, la Orhei. Astăzi dimineață ofițerii CNA l-au reținut și pe directorul Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?