Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Ce se întîmplă acum cu Tauber și Apostolova, fiind plasate în arest

17 sep. 2019,, 10:55   Politică
14161 3

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber și-a petrecut această noapte în izolatorul Centrului Național Anticorupție.

UPDATE: Reghina Apostolova a suferit un atac cerebral. Ea se află la Institutul de Medicină Urgentă în secția de epileptologie. Starea se sănătate a pacientei este estimată ca fiind de gravitate medie.

Reghina Apostolova rămîne internată la spital. Informația a fost confirmată pentru Deschide.md de către reprezentanții Procuraturii Anticorupție.

Cele două parlamentare au fost reținute pentru 72 de ore, iar pe parcursul zilei de azi procurorii ar urma să anunțe dacă vor cere mandate de arest.

Amintim că Parlamentul, cu votul a 56 de deputați din partea blocului ACUM și PSRM, a ridicat imunitatea deputaților Marina Tauber și Reghina Apostolova. Ulterior, cei doi deputați au fost reținuți în municipiul Orhei și transportate la CNA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?