Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Prima fotografie realizată cu iPhone 11 pe timp de noapte

17 sep. 2019,, 01:30   Externe
4269 0

Generaţia iPhone 11 nu vine cu foarte multe noutăţi faţă de modelele de anul trecut, aşa că Apple s-a concentrat pe prezentarea capabilităţilor foto şi video ale noilor dispozitive, în ciuda faptului că acestea beneficiază de noi procesoare, baterii mai mari şi ecrane mai luminoase.

Întrucît Apple a rămas în urma concurenţei la capitolul foto, Apple a ţinut să precizeze îmbunătăţirile în lumină scăzută a camerelor de pe noile modele iPhone 11, însă pînă când acestea ajung în magazine săptămîna viitoare va fi greu să vedem cât de mari sunt îmbunătăţirile.

Coco Rocha, model, a publicat pe contul său de Twitter ceea ce pare a fi prima fotografie realizată cu un iPhone 11 Pro Max pe timp de noapte. Aceasta susţine că a reuşit să facă rost de un telefon înainte de data lansării şi a publicat două fotografii pentru a demonstra îmbunătăţirile faţă de un model mai vechi. Din păcate, aceasta nu a comparat iPhone 11 cu modelul XS de anul trecut, ci cu iPhone X, lansat în 2017. Rezultatele sînt însă impresionante.

Diferenţa de performanţă între telefonul nou şi cel lansat în urmă cu doar doi ani este imensă, fotografia realizată cu presupusul iPhone 11 fiind substanţial mai luminoasă şi captînd mult mai multe detalii atât pe subiectul fotografiat, cît şi din fundal. Nu este clar dacă fotografia a fost sau nu realizată folosind noul „night mode”, însă avînd în vedere diferenţa, cel mai probabil avem de a face cu o fotografie cu expunere lungă.

Fotografia pare să fie realizată cu camera principală, cu distanţă focală de 28mm, deci încă nu ştim cum arată fotografiile realizate cu obiectivul tele sau cu noua cameră ultra-wide. Cert este că Apple pare să fi intrat din nou în cursa pentru cele mai bune fotografii de pe un smartphone, cursă din care a absentat încă de la lansare lui Huawei P20 Pro, care a venit cu un senzor foto mult mai performant şi cu modul nocturn cu expunere lungă.


Totuşi, Apple nu a vorbit atât de mult despre fotografie în cadrul evenimentului de prezentare, ci s-a concentrat în special pe filmare, capitol la care chiar şi telefoanele sale de anul trecut făceau o treabă mult mai bună decît concurenţa. Apple promite o tranziţie instantă între cele trei camere, fără diferenţe de focalizare şi expunere, posibilitatea de a filma cu mai multe camere simultan şi filmare 4K şi slow-motion chiar şi pe camera din faţă.

Rămîne de văzut cât de bine performează noile iPhone-uri în utilizare reală, însă dacă se dovedeşte că fotografia publicată de Coco Rocha este reală, cei care vor cumpăra un iPhone 11 în următoarea perioadă vor avea multe motive de bucurie la capitolul captură foto, scrie go4it.ro

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?