X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Konstantin Habenski era să moară pe platourile de filmare

12 apr. 2014,, 14:05   Showbiz
6621 0
Foto : svit24.net
Actorul Konstantin Habenski se filmează în pelicula "Aventurierii". În această comedie el interpretează rolul boyfriend-ului eroinei principale, Svetlana Hodcenkova, care se scufundă la adîncime pentru a găsi comori. S-ar părea, nimic complicat: te scufunzi sub apă timp de aproximativ 15 secunde, iar apoi ieși la suprafață. Dar pentru Habenski filmările erau să se termine foarte tragic: el s-a scufundat cu bine, dar la suprafață nu s-a ridicat nici peste un minut.

La început, echipa de pe platou nu a dat semne de îngijorare, dar în curînd a devenit clar că ceva s-a întîmplat, iar salvatorii erau deja pe punctul să sară în apă după actor. Dar, în acest moment a apărut Konstantin.

După cum s-a dovedit, tehnicienii au uitat să umple balonul cu aer, astfel încît actorul nu se putea ridica la suprafață, în plus, greutățile speciale l-au tras în jos. După ce a trăit un șoc puternic, Habenski s-a mobilizat, și-a amintit instrucțiunile primite și a desfăcut echipamentul suplimentar, ridicîndu-se la suprafață.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав