X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Interpreta Olga Ciolacu se pregătește pentru nunta de rubin

11 apr. 2014,, 13:00   Showbiz
7736 0
Foto: moldovenii.md
Una dintre cele mai renumite și mai adorate interprete ale estradei moldoveneşti, Olga Ciolacu, şi soţul ei, producătorul Valentin Bătrînac, îşi vor sărbători la 9 mai aniversarea a 40-a a căsniciei. Jubiliarii planifică să-şi sărbătorească nunta de rubin împreună cu rudele și prietenii.

"Este puțin probabil că vom repeta evenimentul de proporţii din timpul nunţii noastre, căci am avut circa 500 de oaspeți, a mărturisit Olga Ciolacu, solicitată de NOI.md să dea detalii despre eveniment. ‒ Valentin a fost cel mai mare fiu din familie și părinții lui au decis să organizeze o nuntă fastuoasă, cu cît mai mulţi invitaţi. Cînd am venit la nuntă, am văzut un cort imens, împodobit cu nenumărate covoare și flori. Din moment ce ambii lucram la televiziune, împreună cu noi a venit şi echipa de filmare, cu un vagon întreg de utilaje, pe acele timpuri fiind o adevărată raritate. În plus, ne-au cîntat artiști de la Chişinău. Cei de la Dondușeni îşi amintesc şi acum cu plăcere de această sărbătoare!".

Olga Ciolacu l-a cunoscut pe viitorul ei soţ la Televiziunea Națională, unde ea lucra în calitate de regizor, el fiind redactor. Valentin s-a îndrăgostit de colega sa la prima vedere și deja la cea de a doua întîlnire practic a cerut-o în căsătorie.

"Valentin m-a cucerit prin curajul, insistenţa lui și, desigur, prin faptul că a ştiut să-mi facă curte într-un mod cu totul special. Perioada cît m-a curtat, oferindu-mi tradiţionalele buchete şi bomboane, a decurs impecabil", își amintește cu mîndrie Olga Ciolacu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?