Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Șor e gata de plecare? Tauber are răspunsul

23 aug. 2019,, 10:19   Politică
6331 8

Controversatul om de afaceri Ilan Șor nu intenționează să-și depună mandatul de deputat, chiar dacă nu mai vine la ședințele Parlamentului. Potrivit colegei sale de fracțiune, Marina Tauber, acest subiect nici nu a fost discutat la partid sau la fracțiunea parlamentară.

„Noi nu discutăm această întrebare. Este cea mai mare onoare și mîndrie pentru noi ca dl Șor să dețină mandat de deputat. El a făcut foarte multe pentru Orhei, pentru Jora de Jos, pentru circumscipția în care a fost ales. Dacă nu este fizic la ședințe, este cu noi”, a declarat Tauber.

Întrebată din nou de jurnaliști unde se află Ilan Șor și cînd a vorbit cu el ultima dată, Marina Tauber a spus că nu este obligată să raporteze cînd, cu cine și despre ce vorbește.

Amintim că Ilan Șor a părăsit R. Moldova după ce Partidul Democrat a anunțat că se retrage de la guvernare. Potrivit unor surse, acesta s-ar afla pe teritoriul statului Israel. Autoritățile l-au anunțat în căutare națională și internațională. Ilan Șor urmează a fi arestat imediat ce va fi identificat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?