X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Natalia Gherman spune de ce a fost amenințată de Grigore Petrenco

3 apr. 2014,, 15:04   Politică
5695 6
Foto: noi.md
Ministrul de externe, Natalia Gherman, și viceministrul Economiei Octavian Calmîc au înaintat un demers procurorului general, prin care solicită tragerea la răspundere penală a deputatului Grigore Petrenco. Cei doi membri ai cabinetului de miniștri au confirmat că au fost amenințați și solicită ridicarea imunității parlamentare a deputatului.

Natalia Gherman a explicat astăzi presei ce l-a înfuriat atît de tare pe deputatul comunist.

„Eu și colegul meu Octavian Calmîc am fost amenințați cu moartea de către deputatul Grigore Petrenco pentru Acordul de asociere și liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii moldoveni. M-am adresat cu clarificări ca să mă asigur că am înțeles corect mesajul dumnealui, la care am primit răspuns afirmativ. Niciodată nu m-am gîndit că pentru faptul că am liberalizat regimul de vize voi fi amenințată cu moartea”, a spus Gherman.

Și viceministrul Calmîc este de părere că un asemenea comportament din partea unui deputat este inadmisibil. „Deputatul Petrenco ne-a agresat ieri verbal. Vom lua toate măsurile ca să fie tras la răspundere, cred că putea să dea dovadă de un comportament mult mai adecvat”, a spus Calmîc.

Menționăm că premierul Iurie Leancă a anunțat astăzi în plenul Parlamentului că doi miniștri au fost amenințați cu moartea de către comunistul Grigore Petrenco.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?