Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ţîrdea: O isterie a izbucnit în bordelul politic al PDM. Usatîi urlă cel mai tare!

21 aug. 2019,, 16:10   Politică
6558 1

O isterie a izbucnit în bordelul politic al Partidului Democrat din Moldova și cel mai tare a început a urla lacheul lui Plahotniuc, Renato Usatîi, care se indignează, pe portalurile lui Plahotniuc, de consolidarea Partidului Socialiștilor (citiți – slăbirea PDM) și o dă cu prostiile gen vicleanul Igor Dodon și meschinul Andrei Năstase complotează în spatele Maiei Sandu.

Despre aceasta a declarat deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Ţîrdea, menționînd că indignarea lui Usatîi a apărut exact după alegerea lui Vladimir Ţurcan în funcția de președinte al Curții Constituționale, ceea ce înseamnă o pierdere completă a controlului asupra acestei instituții de către Vladimir Plahotniuc, transmite Noi.md.

„Încercînd să joace pe nemulțumirile Maiei Sandu, Renato Georghievici o dă cu o nouă absurditate: cică vicleanul Dodon și şmecherul de Năstase umblă cu nişte conspiraţii în spatele Maiei Grigorievna! Şi aşa de departe au mers cu complotul încît au ajuns ca PSRM cu 35 de mandate să aibă un singur ministru, Năstase cu 12 mandate – doi, iar Maia Sandu cu 14 mandate – 7 miniștri! Ce-i oferă lacheul păpușarului Maiei Sandu? Corect – să rupă coaliţia și să meargă la alegeri anticipate, așa cum vrea stăpînul său V. Plahotniuc. Dintr-o simplă întîmplare, acelaşi lucru îl cer cu spumă la gură alți dansatori de la curtea păpușarului – Ghimpu, Chirtoacă (PL), V. Munteanu (USB), ŞOR, trollii special instruiţi”, a scris Bogdan Ţîrdea pe pagina sa dintr-o reţea de socializare.

„Domnilor, credeți cu adevărat că Maia Sandu este atît de naivă și stupidă încît să asculte dansatorii politici din bordelul Partidului Democrat? Dacă acum se organizează alegeri anticipate, acestea vor fi organizate conform sistemului electoral mixt. Şi aceasta înseamnă că PDM și lacheii săi pot obţine nu 40 de mandate, ci chiar 51. La urma urmei, Plahotniuc va arunca sute de milioane de euro pentru a reveni la putere. Și atunci puțin nu va părea nimănui. Toți adversarii Partidului Democrat vor ajunge la închisoare sau la cimitir. Chiar credeți că Maia Sandu va merge la urne fără să îndeplinească măcar 10% din programul ei: dezoligarhizare, returnarea miliardului, pedepsirea criminalilor etc.? Și care dintre politicienii cu mintea lucidă, aflați într-o situație de criză economică profundă, va merge la anticipate? Vorba ceea: cîinii latră, caravana îşi continuă calea. Și calea o va parcurge cel care merge tot înainte...”, a subliniat deputatul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?