Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Un moldovean dispărut în Ucraina, de negăsit deja de o lună

20 aug. 2019,, 18:20   Societate
3213 0

Bărbatul de 37 de ani, care a dispărut, în Ucraina, în timp ce se întorcea din Moscova, de negăsit. A trecut deja o lună de cînd, rudele încearcă să-i dea de urmă, însă, pînă la moment, fără niciun rezultat.

Vasile Barbăroș este originar din Florești, și suferă de de epilepsie. Acesta a dispărut în data de 20 iulie, în orașul Tulcin, Ucraina, în timp ce se întorcea acasă din Rusia.

Bărbatul se afla la Moscova la muncă în ziua cînd a suportat cinci crize de epilepsie. Patronul său, spun rudele bărbatului, l-a sfătuit să se întoarcă acasă, plătindu-i unui șofer moldovean mai mulți bani decît ar costa drumul spre Chișinău ca acesta să aibă grijă de bolnav.

Ajunși în orașul Tulcin, Ucraina, Vasile a coborît din microbuz la o benzinărie împreună cu ceilalți călători și nu s-a mai întors. Nu a luat cu el nici geanta și nici actele. Era îmbrăcat sumar, într-un pulover gri și pantaloni scurți din blugi.

Imaginile de pe camerele de vederi din benzinărie, pe care sora dispărutului a fost să le vadă, arată că microbuzul s-ar fi aflat acolo în jur de două ore. Șoferul însă susține că l-ar fi căutat vreo șapte ore, împreună cu ceilalți călători. Deși chiar el susține că Vasile, cînd a coborît, avea un comportament neadecvat, l-a lăsat de izbeliște în starea în care se afla.


Rudele lui Vasile spun că au informații că el s-ar plimba prin împrejurimile orașului Tulcin și cer ajutorul celor care pot să-l întîlnească. S-ar putea că bărbatul, de la crizele de epilepsie pe care le-a avut, să nu aibă coerență în gîndire.

De aceea, familia vă roagă să anunțați imediat poliția din Tulcin, serviciul 112, fie rudele la tel: 069368290 (Diana).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?