Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Concurs pentru fanii Eurovision 2014. Orange Moldova te trimite la Copenhaga ©

31 mar. 2014,, 12:01   Societate
3011 0

Orange Moldova a lansat o nouă provocare, pentru fanii celui mai popular show televizat din ţara noastră -Eurovision. Până pe 11 aprilie, toţi cei care au talent muzical, vocal sau instrumental, sunt invitaţi să participe la concursul“Eurovision Facebook Song Contest”.

Cei care vor intra pe pagina de facebook a Orange Moldova şi vor posta un filmuleţ musical, care îi reprezintă, au acum şansa să câştige 2 bilete la finala Eurovision 2014. Pentru a pleca la Copenhaga, în Danemarca, unde se va desfăşura ediţia concursului european din acest an, clipul video trebuie să acumuleze cele mai multe like-uri. Următorii concurenţi care se vor bucura de simpatia publicului vor primi din partea Orange Moldova o tabletă Asus Fonepad şi un smartphone Orange Lumo.

Mickael Faure, Director Marketing şi Comunicare Orange Moldova: „ Deja a devenit o tradiţie ca Orange Moldova să susţină cea mai importantă competiţie muzicală din ţara noastră. Ne dorim ca emoţiile trăite de artişti să fie împărtăşite şi de clienţii companiei. Iată de ce vom continua să organizăm concursuri pentru fanii Eurovision şi să le oferim premii de valoare. Îndemnăm toţi internauţii să accepte provocarea, să intre în competiţia muzicală online, iar cei mai buni să învingă”.

Urmăriţi mai jos prestaţiile câtorva dintre participanţi.

7 ani consecutiv, Orange Moldova şi-a acordat suportul celui mai important eveniment cultural televizat al ţării noastre.De susţinerea companiei s-au bucurat toţi artiştii care ne-au reprezentat ţara la nivel internaţional. Geta Burlacu, Nelly, Ciobanu, Sun Stroke Project si Olia Tira, Pasha Parfeni, Zdob si Zdub, Aliona Moon, sunt cei care au avut o prestaţie demnă pe scenele europene. Majoritatea dintre ei au ajuns până în finalele concursului şi s-au clasat pe primele 20 de locuri.În acest an, pentru a ne reprezenta ţara pe scena de la Copenhaga a fost desemnată interpreta Cristina Scarlat.

Finala naţională a Eurovision din acest a scris istoria concursului. Peste 600 de mii de telespectatori au admirat prestaţiile artiştilor în faţa micilor ecrane. Televotingul din acest an reconfirmă faptul că Eurovision este cel mai popular concurs muzical din ţara noastră, înregistrând cele mai multe SMS-uri din toate cele 10 ediţii de până acum.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?