X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Miss Moldova 2014 va fi o brunetă?

31 mar. 2014,, 12:05   Showbiz
6640 0
Foto: protv.ro
În capitală s-a desfăşurat castingul final al concursului național anual de frumuseţe. Deţinătoarea coroanei principale va fi desemnată la 15 aprilie. În finală, pentru titlul de Miss Moldova-2014 vor concura 25 de fete din întreaga Moldovă.

„În acest an a fost selectată o echipă foarte frumoasă şi interesantă de concurente. Aşa s-a întîmplat că cele mai multe dintre ele sînt brunete. Am organizat două castinguri la Bălți, două la Ungheni și patru la Chișinău. Pînă la finală au rămas două săptămîni, în acest răstimp fetele vor urma cursuri intense de coregrafie, arta actorului, ca la 15 aprilie să poată oferi publicului un show pe cinste”, a relatat pentru portalul NOI.md directoarea concursului Miss Moldova, Maria Morari.

Potrivit organizatorilor, standardele general acceptate 90-60-90 nu mai sînt actuale. Frumoasele moderne trebuie să fie înalte, bine făcute, să aibă farmec interior și carismă. Sînt luate în consideraţie şi studiile deţinute, dar și nivelul IQ-ului.

Cîștigătoarea concursului național va reprezenta Republica Moldova la concursul Miss World. Anul trecut această onoare i-a revenit Valeriei Ţurcan din Tiraspol.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?