Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Turcinov îl ia în derîdere pe Kliciko: informația trebuie percepută din prima

25 mar. 2014,, 02:20   Externe
15881 6
Turcinov îl ia în derîdere pe Kliciko
Fotо: obozrevatel.com
Președintele interimar al Ucrainei și speakerul parlamentului Aleksandr Turcinov în cadrul consiliului de conciliere în Rada Supremă, în timpul dezbaterii cu privire la situația armatei ucrainene în Crimeea, l-a ridiculizat public pe liderul formațiunii UDAR, Vitali Kliciko.

Turcinov a declarat că a fost luată decizia de evacuare a trupelor din Crimeea, a scris NR2.

"A avut loc ședința Consiliului Național de Securitate și Apărare (CNSA), unde am decis cu privire la redislocarea forțelor armate și unităților din Crimeea. CNSA a dat dispoziția privind evacuarea familiilor militarilor, asigurarea lor cu locuințe. In ciuda pierderilor imense, trupele ucrainene din Crimeea și-au făcut datoria. Ele au dat timp și posibilitate de a pregăti forțele armate de apărare, de a le aduce în stare luptă. Astăzi armata ucraineană este gata să apere profesionist și cu demnitate granițele noastre", - a spus speakerul.

Însă liderul partidului UDAR, Vitali Kliciko l-a acuzat pe Turcinov că nu se adoptă deciziile necesare pentru a stabiliza situația în Crimeea.

"Eu cer organizarea unei ședințe de urgență a Consiliului Național de Securitate și de a lua toate deciziile necesare pentru a evita speculațiile! " - a spus Kliciko, adresîndu-i-se personal lui Turcinov.

Apoi Kliciko l-a întrebat de mai multe ori pe speaker, dacă va avea loc o astfel de ședință a CNSA. La care speakerul a reacționat dur.

"Informația trebuie percepută din prima ! " – a reacționat dur Turcinov, trezind rîsete în sectorul presei.

Turcinov a continuat: "Sper că toți vom rămîne în coaliție ... Astă noapte a vut loc ședința Consiliului Național de Securitate și Apărare și au fost adoptate toate deciziile necesare".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?