Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Crimeea atașată Rusiei, pe hărțile oficiale ale Kremlinului și parlamentului

24 mar. 2014,, 19:30   Externe
8883 0
Crimeea atașată Rusiei
Foto: 112.ua
Site-urile oficiale ale Kremlinului și Consiliului Federației (camera superioară a parlamentului rus) au inclus Crimeea, în hărțile lor disponibile online, ca atașată la Rusia încă din ziua de vineri, după ce președintele rus Vladimir Putin a promulgat legea privind ratificarea Tratatului de reunificare a peninsulei ucrainene cu Federația Rusă.

Pe site-ul Președinției ruse (www.kremlin.ru), harta Rusiei include acum 'Republica Crimeea', precum și orașul Sevastopol, care beneficiază de un statut special în cadrul Federației Ruse, ca și Moscova și Sankt Petersburg.

Pe site-ul Consiliului Federației (www.council.gov.ru), harta disponibilă, pe fondul drapelului rus, prezintă de asemenea Crimeea ca una din regiunile ruse.

Grupul internet Yandex (maps.yandex.ru), al cărui motor de căutare este unul din cele mai utilizate din Rusia, colorează acum în roșu peninsula de la Marea Neagră, ca și restul teritoriului rus.

Mai multe canale de televiziune ruse includ de asemenea Crimeea în hărțile Rusiei atunci cînd prezintă buletinele meteo, după cum scrie AFP.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?