X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Președintele Timofti din nou i-a decorat... „pe ai săi”!

22 mar. 2014,, 09:30   Politică
5921 6
Foto : union.md
Șeful statului Nicolae Timofti a semnat o nouă serie de decrete de decorare. Este vorba în exclusivitate despre persoane din cercul președintelui țării, iar niciunul dintre cei decoraţi nu este la vreo aniversare. Astfel, consilierul prezidenţial pentru reintegrare, ex-ministrul Justiţiei şi Ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă, Vasile Sturza, a fost decorat cu "Ordinul de Onoare", pentru „muncă prodigioasă și îndelungată în organele autorităţilor publice, contribuţie considerabilă la constituirea statului de drept şi activitate organizatorică intensă”, transmite „Infotag”.

Secretarul general al aparatului prezidenţial, tot fost ministru al Justiţiei, Ion Păduraru, a primit gradul de consilier de stat al Republicii Moldova de clasa I.

Printre cei decoraţi se numără şi fostul reprezentant permanent al Republicii Moldova pe lîngă Consiliul Europei (1997-2001), Iuliana Gorea-Costin. Ea a fost decorată pentru „contribuţie la procesul de renaştere naţională, merite pentru consolidarea cooperării interstatale şi participare activă la viaţa social-politică şi culturală a ţării”. Totodată, funcţia Iulianei Gorea-Costin nu a fost specificată. Anterior se anunţase că la sfîrşitul anului 2013 ea a devenit Înaltul Reprezentant al Guvernului României pentru Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?